Bibliographic Detail  #75523    

Material Type Electronic Resource
TitleC-Guide : 8 กลยุทธ์สู่ความสำเร็จธุรกิจร้านอาหารยุคใหม่ / ผศ.ชัยนันต์ ไชยเสน
LC Call # TX945 ช64 2567
Authorชัยนันต์ ไชยเสน
ContentCustomer: Recognize your customers’ needs and expectations
 Concept: Create a unique and attractive brand identity
 Creation: Create a menu that entices you to order more
 Cooking: Make sure that the food is consistently safe and of high quality
 Courtesy: Give outstanding customer service
 Checking: Uphold strict standards for quality control
 Consumer Insights: Establish a solid technological and brand reputation
 Cost: Optimize your activities as profitable as possible
Subjectร้านอาหาร--การจัดการ
Published/Createdภูเก็ต : คณะการบริการและการท่องเที่ยว มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2567.
LinksClick to view PSU e-Library
Add Comment Dialog
Your Name
Comment

Add Review Dialog
Your Name
Content
Add to list
Title
Create in
Use same folder
Create a Folder
Folder Name
Add to list result
Hold Dialog
Branch Receive
Expected Date Received
 
Request Inprocess Items
เงื่อนไข
  • 1. ส่งคำขอเวลา 8.30-11.00น รับหนังสือเวลา 16.00น.
  • 2. ส่งคำขอหลังเวลา 11.00น. รับหนังสือในวันทำการถัดไป
  • 3. ส่งคำขอ วันศุกร์ช่วงบ่าย หรือ วันเสาร์-อาทิตย์ รับหนังสือวันจันทร์ 16.00น.
  • 4. ติดต่อรับหนังสือด่วนได้ที่ เคาน์เตอร์บริการยืม-คืน ชั้น 3 *ภายใน 3 วัน*
ติดต่อสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม โทร. 2352
Items Location Map
Result Dialog
Undefined result.
Login Dialog
Username:
Password:
Forgot your password ?