Bibliographic Detail  #75618    

Material Type Electronic Resource
TitleGastronomic sustainability solutions for community and tourism resilience / edited by Vaibhav Bhatt, Andrea Edurne Jiménez Ruiz, Shivam Bhartiya.
LC Call # TX631 G37 2024
Dewey Call #641.01/3
Added AuthorBhartiya, Shivam, Editor
 Bhatt, Vaibhav, 1985-, Editor
 Jiménez Ruiz, Andrea,, 1981-, Editor
ContentTitle Page -- Copyright Page -- Book Series -- Table of Contents -- Detailed Table of Contents -- Preface -- Chapter 1: The Driving Force of Local Governments in the Sustainability of Gastronomy -- Chapter 2: Sustainable Gastronomy Tourism and Slow Food Movement -- Chapter 3: Climate Change Mitigation Through AI Solutions -- Chapter 4: Culinary Heritage as a Sustainable Tourism Product -- Chapter 5: Economic, Social, and Environmental Impact of Sustainable Gastronomy Tourism
 Chapter 6: Exploring the Multifaceted Dimensions of South Indian Gastronomy Tourism Thorugh the Eyes of International Tourists -- Chapter 7: Exploring the Role and Contribution of Gastronomy Tourism in Community Development and Destination Promotion -- Chapter 8: Farm Food and Beverage -- Chapter 9: Gastronomy Tourism -- Chapter 10: Local Development and Tourism Competitiveness -- Chapter 11: Optimizing Food Safety and Quality Assurance in the Hotel Industry -- Chapter 12: Preserving Flavor, Empowering Communities
 Chapter 13: Reinvestigating the Relationships Between the Elements of Restaurants' Servicescape and In-House Dining Behavior in the Light of COVID-19 -- Chapter 14: Sustainable Gastronomy of Street Food in Kolkata -- Chapter 15: A Case Study of Culinary Experience at Selected Rural Festivals of India -- Compilation of References -- About the Contributors -- Index
SubjectFood tourism
 Gastronomy
 Sustainable tourism
 Local foods
 Dinners and dining--Environmental aspects
ISBN9798369341360(ebook)
 9798369341353(hardcover)
LinksEBSCOhost
Add Comment Dialog
Your Name
Comment

Add Review Dialog
Your Name
Content
Add to list
Title
Create in
Use same folder
Create a Folder
Folder Name
Add to list result
Hold Dialog
Branch Receive
Expected Date Received
 
Request Inprocess Items
เงื่อนไข
  • 1. ส่งคำขอเวลา 8.30-11.00น รับหนังสือเวลา 16.00น.
  • 2. ส่งคำขอหลังเวลา 11.00น. รับหนังสือในวันทำการถัดไป
  • 3. ส่งคำขอ วันศุกร์ช่วงบ่าย หรือ วันเสาร์-อาทิตย์ รับหนังสือวันจันทร์ 16.00น.
  • 4. ติดต่อรับหนังสือด่วนได้ที่ เคาน์เตอร์บริการยืม-คืน ชั้น 3 *ภายใน 3 วัน*
ติดต่อสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม โทร. 2352
Items Location Map
Result Dialog
Undefined result.
Login Dialog
Username:
Password:
Forgot your password ?