Bibliographic Detail  #60472    

Material Type Books
Titleหลักการและเทคนิคในการตรวจวิเคราะห์ทางจุลชีววิทยาในอุตสาหกรรมอาหาร = Principles and techniques of microbiological analysis in food industry / รองศาสตราจารย์ ดร. ทิพรัตน์ หงภัทรคีรี
LC Call # TP370.8 ท63 2561
Authorทิพรัตน์ หงภัทรคีรี
Subjectอุตสาหกรรมอาหาร--วิจัย
ISBN978-616-271-464-1
Published/Createdสงขลา : คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561.
Select Branch :
 BarcodeCallNoCollectionBranchLocationStatus
33001000108711TP370.8 ท63 2561วิจัยPSU Phuket Campus Library Research Room (Room no. 5301)   Available
 
LibraryOrdered DateCopiesStatus
PSU Phuket Campus Library05 Jun 20181Completely Received
Add Comment Dialog
Your Name
Comment

Add Review Dialog
Your Name
Content
Add to list
Title
Create in
Use same folder
Create a Folder
Folder Name
Add to list result
Hold Dialog
Branch Receive
Expected Date Received
 
Request Inprocess Items
เงื่อนไข
  • 1. ส่งคำขอเวลา 8.30-11.00น รับหนังสือเวลา 16.00น.
  • 2. ส่งคำขอหลังเวลา 11.00น. รับหนังสือในวันทำการถัดไป
  • 3. ส่งคำขอ วันศุกร์ช่วงบ่าย หรือ วันเสาร์-อาทิตย์ รับหนังสือวันจันทร์ 16.00น.
  • 4. ติดต่อรับหนังสือด่วนได้ที่ เคาน์เตอร์บริการยืม-คืน ชั้น 3 *ภายใน 3 วัน*
ติดต่อสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม โทร. 2352
Items Location Map
Result Dialog
Undefined result.
Login Dialog
Username:
Password:
Forgot your password ?