Bibliographic Detail  #59500    

Material Type Books
Titleรายงานฉบับสมบูรณ์การสกัดและสมบัติการต้านออกซิเดชันของสมุนไพร/เครื่องเทศที่เป็นองค์ประกอบในเครื่องต้มข่าและการประยุกต์ใช้เครื่องต้มข่าในการมาริเนทในกุ้งขาวและเก็บรักษาแบบดัดแปลงบรรยากาศ = Extraction and antioxidation property of herbs/spices as ingredients in Tom-Kha paste and application of the paste in marinating of white shrimp and storage in modified atmosphere / ดร. สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร
LC Call # TX553.A73 ส73 2556
Authorสุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร
Subjectแอนติออกซิแดนท์--วิจัย
Published/Createdสงขลา : คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556.
Select Branch :
 BarcodeCallNoCollectionBranchLocationStatus
33001000102698TX553.A73 ส73 2556วิจัยPSU Phuket Campus Library Research Room (Room no. 5301)   Available
 
LibraryOrdered DateCopiesStatus
PSU Phuket Campus Library23 Nov 20171Completely Received
Add Comment Dialog
Your Name
Comment

Add Review Dialog
Your Name
Content
Add to list
Title
Create in
Use same folder
Create a Folder
Folder Name
Add to list result
Hold Dialog
Branch Receive
Expected Date Received
 
Request Inprocess Items
เงื่อนไข
  • 1. ส่งคำขอเวลา 8.30-11.00น รับหนังสือเวลา 16.00น.
  • 2. ส่งคำขอหลังเวลา 11.00น. รับหนังสือในวันทำการถัดไป
  • 3. ส่งคำขอ วันศุกร์ช่วงบ่าย หรือ วันเสาร์-อาทิตย์ รับหนังสือวันจันทร์ 16.00น.
  • 4. ติดต่อรับหนังสือด่วนได้ที่ เคาน์เตอร์บริการยืม-คืน ชั้น 3 *ภายใน 3 วัน*
ติดต่อสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม โทร. 2352
Items Location Map
Result Dialog
Undefined result.
Login Dialog
Username:
Password:
Forgot your password ?