Bibliographic Detail  #49949    

Material Type Books
Titleรายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์การเกิดเจลย่อยสลายโปรตีนและการปรับปรุงสมบัติเจลจากเนื้อปลาเม็ดขนุน (Mulloidichthys martinicus) = Gelation, proteolysis and the improvement of gel from goatfish (Mulloidichthys martinicus) muscle / ศาสตราจารย์ ดร. สุทธวัฒน์ เบญจกุล
LC Call # SH336.S94 S66 [nd]
AuthorSoottawat Benjakul
SubjectGelation
 Mullidae
 Surimi
Published/CreatedSongkhla : Prince of Songkla University, [n.d.].
Select Branch :
 BarcodeCallNoCollectionBranchLocationStatus
33002000036944SH336.S94 S66 [nd]วิจัยPSU Phuket Campus Library Research Room (Room no. 5301)   Available
 
LibraryOrdered DateCopiesStatus
PSU Phuket Campus Library30 May 20141Completely Received
Add Comment Dialog
Your Name
Comment

Add Review Dialog
Your Name
Content
Add to list
Title
Create in
Use same folder
Create a Folder
Folder Name
Add to list result
Hold Dialog
Branch Receive
Expected Date Received
 
Request Inprocess Items
เงื่อนไข
  • 1. ส่งคำขอเวลา 8.30-11.00น รับหนังสือเวลา 16.00น.
  • 2. ส่งคำขอหลังเวลา 11.00น. รับหนังสือในวันทำการถัดไป
  • 3. ส่งคำขอ วันศุกร์ช่วงบ่าย หรือ วันเสาร์-อาทิตย์ รับหนังสือวันจันทร์ 16.00น.
  • 4. ติดต่อรับหนังสือด่วนได้ที่ เคาน์เตอร์บริการยืม-คืน ชั้น 3 *ภายใน 3 วัน*
ติดต่อสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม โทร. 2352
Items Location Map
Result Dialog
Undefined result.
Login Dialog
Username:
Password:
Forgot your password ?