Log out
Log in
or
Register
A
A
A
iOPAC
Search
News
Patron
Renew
Statistic
Report
Help
Close
Bibliographic Detail
#47120
Brief
|
Full
|
MARC
Preview
Add Tag
Add To List
Share
Suggest
Request
Save
Export
Citation
Rate
Material Type
Books
Title
รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์เรื่องการคัดเลือกและศึกษาคุณสมบัติแบคทีเรียแลกติกที่คัดแยกจากอาหารหมักทางภาคใต้ของไทยที่มีประสิทธิภาพในการยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคทางอาหาร = Screening and characterization of lactic acid bacteria ioslated from Southern Thai fermented foods for their inhibition efficacy against food-borne bacteria / จัดทำโดย ดร.อภิชาติ อู๋ไพจิตร [และ] ผศ. ดร. ทิพรัตน์ หงภัทรคีรี
LC Call #
QR121 อ46 [ม.ป.ป.]
Author
อภิชาติ อู๋ไพจิตร
Added Author
ทิพรัตน์ หงภัทรคีรี
Subject
แลคติก --วิจัย
Published/Created
สงขลา : คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, [ม.ป.ป.].
Items
Select Branch :
All
PSU Phuket Campus Library
Barcode
CallNo
Collection
Branch
Location
Status
33001000027762
QR121 อ46 [ม.ป.ป.]
วิจัย
PSU Phuket Campus Library
Research Room (Room no. 5301)
Available
Comment
|
Review
Add Comment Dialog
Your Name
Comment
Font
default
Arial
Courier New
Georgia
Tahoma
Times New Roman
Verdana
Impact
WingDings
Size
default
1 ( 8 pt)
2 (10 pt)
3 (12 pt)
4 (14 pt)
5 (18 pt)
6 (24 pt)
7 (36 pt)
URL
:
Target
:
New window
Current window
Parent window
Top window
OK
Cancel
Add Review Dialog
Your Name
Content
Font
default
Arial
Courier New
Georgia
Tahoma
Times New Roman
Verdana
Impact
WingDings
Size
default
1 ( 8 pt)
2 (10 pt)
3 (12 pt)
4 (14 pt)
5 (18 pt)
6 (24 pt)
7 (36 pt)
URL
:
Target
:
New window
Current window
Parent window
Top window
OK
Cancel
Add to list
Title
Create in
Use same folder
Create a Folder
Folder Name
Add to list result
Share Dialog
Share to all friend.
Add Tag Dialog
New Tag
Hold Dialog
Branch Receive
Expected Date Received
Request Inprocess Items
เงื่อนไข
1. ส่งคำขอเวลา 8.30-11.00น รับหนังสือเวลา 16.00น.
2. ส่งคำขอหลังเวลา 11.00น. รับหนังสือในวันทำการถัดไป
3. ส่งคำขอ วันศุกร์ช่วงบ่าย หรือ วันเสาร์-อาทิตย์ รับหนังสือวันจันทร์ 16.00น.
4. ติดต่อรับหนังสือด่วนได้ที่ เคาน์เตอร์บริการยืม-คืน ชั้น 3 *ภายใน 3 วัน*
ติดต่อสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม โทร. 2352
Items Location Map
Preview Dialog
Citation
APA
อภิชาติ อู๋ไพจิตร, และ ทิพรัตน์ หงภัทรคีรี. (ม.ป.ป.).
รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์เรื่องการคัดเลือกและศึกษาคุณสมบัติแบคทีเรียแลกติกที่คัดแยกจากอาหารหมักทางภาคใต้ของไทยที่มีประสิทธิภาพในการยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคทางอาหาร =Screening and characterization of lactic acid bacteria ioslated from Southern Thai fermented foods for their inhibition efficacy against food-borne bacteria .
สงขลา :คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
MLA
อภิชาติ อู๋ไพจิตร, และ ทิพรัตน์ หงภัทรคีรี.
รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์เรื่องการคัดเลือกและศึกษาคุณสมบัติแบคทีเรียแลกติกที่คัดแยกจากอาหารหมักทางภาคใต้ของไทยที่มีประสิทธิภาพในการยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคทางอาหาร =Screening and characterization of lactic acid bacteria ioslated from Southern Thai fermented foods for their inhibition efficacy against food-borne bacteria .
สงขลา :คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์,
Chicago
อภิชาติ อู๋ไพจิตร, และ ทิพรัตน์ หงภัทรคีรี. .
รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์เรื่องการคัดเลือกและศึกษาคุณสมบัติแบคทีเรียแลกติกที่คัดแยกจากอาหารหมักทางภาคใต้ของไทยที่มีประสิทธิภาพในการยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคทางอาหาร =Screening and characterization of lactic acid bacteria ioslated from Southern Thai fermented foods for their inhibition efficacy against food-borne bacteria .
สงขลา :คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์.
Vancouver
อภิชาติ อู๋ไพจิตร, และ ทิพรัตน์ หงภัทรคีรี. รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์เรื่องการคัดเลือกและศึกษาคุณสมบัติแบคทีเรียแลกติกที่คัดแยกจากอาหารหมักทางภาคใต้ของไทยที่มีประสิทธิภาพในการยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคทางอาหาร =Screening and characterization of lactic acid bacteria ioslated from Southern Thai fermented foods for their inhibition efficacy against food-borne bacteria . สงขลา :คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์,
Result Dialog
Undefined result.
Login Dialog
Username:
Password:
Forgot your password ?