Bibliographic Detail  #46050    

Material Type Books
TitleChemical composition and antioxidant activity of some Thai traditional fermented shrimp and krill products / Nandhsha Faithong, Suttirug Phatcharat [and] Soottawat Benjakul
LC Call # TX553.A73 N36 [nd]
AuthorNandhsha Faithong
Added AuthorSuttirug Phatcharat
 Soottawat Benjakul
SubjectAntioxidants
Published/CreatedSongkhla : Faculty of Agro-Industry, Prince of Songkla University, [n.d.].
Select Branch :
 BarcodeCallNoCollectionBranchLocationStatus
33002000024379TX553.A73 N36 [nd]วิจัยPSU Phuket Campus Library Research Room (Room no. 5301)   Available
 
Add Comment Dialog
Your Name
Comment

Add Review Dialog
Your Name
Content
Add to list
Title
Create in
Use same folder
Create a Folder
Folder Name
Add to list result
Hold Dialog
Branch Receive
Expected Date Received
 
Request Inprocess Items
เงื่อนไข
  • 1. ส่งคำขอเวลา 8.30-11.00น รับหนังสือเวลา 16.00น.
  • 2. ส่งคำขอหลังเวลา 11.00น. รับหนังสือในวันทำการถัดไป
  • 3. ส่งคำขอ วันศุกร์ช่วงบ่าย หรือ วันเสาร์-อาทิตย์ รับหนังสือวันจันทร์ 16.00น.
  • 4. ติดต่อรับหนังสือด่วนได้ที่ เคาน์เตอร์บริการยืม-คืน ชั้น 3 *ภายใน 3 วัน*
ติดต่อสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม โทร. 2352
Items Location Map
Result Dialog
Undefined result.
Login Dialog
Username:
Password:
Forgot your password ?