Bibliographic Detail  #20653    

Material Type Books
TitleResearch report chemical compositions, properties and structure of muscle affecting textural characteristics of meat from Thai indigenous chicken and broiler / Soottawat Benjakul [and] Saowakon Wattanchant
LC Call # TP372.5 S66 2004
AuthorSoottawat Benjakul
Added AuthorSaowakon Wattanachant
SubjectFood--analysis
 Chickens
 Food--quality
 Broilers (poulty)
 Broilers (poulty)--physiology
Published/CreatedSongkla : Prince of Songkla University, 2004.
Select Branch :
 BarcodeCallNoCollectionBranchLocationStatus
308255TP372.5 S66 2004วิจัยPSU Phuket Campus Library Research Room (Room no. 5301)   Available
 
Add Comment Dialog
Your Name
Comment

Add Review Dialog
Your Name
Content
Add to list
Title
Create in
Use same folder
Create a Folder
Folder Name
Add to list result
Hold Dialog
Branch Receive
Expected Date Received
 
Request Inprocess Items
เงื่อนไข
  • 1. ส่งคำขอเวลา 8.30-11.00น รับหนังสือเวลา 16.00น.
  • 2. ส่งคำขอหลังเวลา 11.00น. รับหนังสือในวันทำการถัดไป
  • 3. ส่งคำขอ วันศุกร์ช่วงบ่าย หรือ วันเสาร์-อาทิตย์ รับหนังสือวันจันทร์ 16.00น.
  • 4. ติดต่อรับหนังสือด่วนได้ที่ เคาน์เตอร์บริการยืม-คืน ชั้น 3 *ภายใน 3 วัน*
ติดต่อสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม โทร. 2352
Items Location Map
Result Dialog
Undefined result.
Login Dialog
Username:
Password:
Forgot your password ?